Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PNA hírek képes leírás - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu
részletek »

PNA hírek - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pna.tlap.hu » PNA hírek
Keresés
Találatok száma - 6 db
GPS market hírek

GPS market hírek

Új WayteQ navigációs készülékkel bővült áruházunk kínálata. Az x950BT-HD modell váltja fel az x950BT készüléket. Az új termék az elődjével szinte mindenben megegyezik. Az egyetlen, de nagyon hasznos újítás az x950BT-HD modellbe szerelt nagyobb, 800x480 pixel felbontású, 16 színmélységű kijelző. Így a navigációs térképet nagyobb felületen, a videokat, képeket szebb megjelenítésben láthatjuk. A lényegesen jobb megjelenést jelentő újítás nem jelent áremelkedést. Az új modell a régivel megegyező áron vásárolható meg.

Hwsw hírek

Hwsw hírek

Néhány évvel ezelőtt még a kütyüpiac egyik legfényesebb csillagai volt a PNA-k, vagyis a hordozható navigációs rendszerek, de az autópiacot sújtó gazdasági válság és a GPS-szel szerelt okostelefonok miatt a szegmens gyorsan zsugorodik. Idén az új termékkínálat már alig tér el a korábbi évekétől, az újítások inkább finomítások, csiszolások.

Mobileréna - PNA Navigációs hírek

Mobileréna - PNA Navigációs hírek

- Elérhető a frissített Navigon Europe. Windows Phone 8 alapokon nyugvó készülékekre is elkészült a Garmin navigációs szoftverének kissé ráncfelvarrt változata. - Google Maps - a legnépszerűbb iPhone alkalmazás. Pillanatok alatt az App Store letöltési listájának élére került a Google saját térképes és navigációs szoftvere.

Navigációs hírek

Navigációs hírek

- Hivatalos és letölthető az iOS6, több mint 200 új funkcióval, hibajavításokkal! Próbálta már valaki? Tapasztalatok? - Videó: Apple iPhone 5 boot Videóra vették az Apple iPhone 5 boot-olását. Vajon tényleg ilyen lesz az Apple új csúcs telefonja, az iPhone 5?

Pna fórum

Pna fórum

Hát, én bizony a Wayteq-X920 -ast választanám, ez nem kérdés. Mert: Egyedül A Wayteq legújabb modelljeibe lett beépítve a legújjabb, és a világon eddig létező legpontosabb navigációs vezérlője, az Sirf Atlas IV. (Ahogy ez ebben a cikkben gyönyörűen látszik is)

PNA hírek

PNA hírek

- GPS-t ajándékozott a Samaritanus mentőknek. Veszteség érte nemrég a Samaritanus Mentőszolgálatot, mivel egyik mentőautójukból Budapest XII. kerületében ellopták a navigációs készüléket. A Navigáció a gyors segítségért program keretében a GARMIN magyarországi forgalmazója, a Navi-Gate Kft. egy nüvi 205-ös készüléket ajánlott fel a mentőknek, hogy továbbra is zavartanul végezhessék munkájukat. - Ngai Lik bajban! Befektetőket keres a Ngai Lik Industrial (hazánkban a Ngai Lik Mobile Electronic Ltd néven ismert, illetve a gyárból származó Navon márkanevű PNA készülékek), hogy kilábaljon a bajból! - Új HTC Touch Cruise, Footprints alkalmazással Tajpej, Tajvan.A HTC Corporation, a mobil innováció és dizájn területén vezető vállalat, ma bemutatta legújabb, beépített GPS-szel rendelkező navigációs mobilkészülékét. Az új HTC Touch Cruise - mely a 2008-as, hasonló nevű HTC-készülék frissített kiadása - az eddiginél is kompaktabb dizájnnal és egyben új, intuitívabb képességekkel érkezik.

Tuti menü