Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pna - Portable Navigation Assistant linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Pna - Portable Navigation Assistant képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: pna.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
A NAVON GPS navigációs készülékek

A NAVON GPS navigációs készülékek

Vásároltam egy GPS navigációs eszközt, úgynevezett PNA-t (Portable Navigation Assistant). Égető szükségem ugyan nem volt rá, viszont a műszaki kíváncsiság nagy úr, különösen, ha az viszonylag olcsón kielégíthető. És valóban: a PNA-k ára, köszönhetően a nagy tömegű gyártásnak, ma már megfizethető, nem luxus.

A PNA, mint hardver

A PNA, mint hardver

Egy jó navihoz három dolog kell. Akármelyik is csorbul ezek közül, az már nem lesz jó navi. Először is, kell egy vas. Egy hardver, amelyen van egy minél profibb kijelző, normális GPS vevő, éppen annyira izmos processzor, hogy a navigáció elfusson rajta, illetve minimum egy darab normális hangszóró. Hardver szempontjából jelenleg a lakossági ügyfelek számára háromféle alternatíva létezik.

Acer

Acer

Acer's product range includes PC notebooks and desktops, smartphones, monitors, TVs and solutions for business, Government, Education and home users. CNET had some great things to say about our Acer ICONIA W700 tablet.

Alcor Gear és Race - kettő az olcsóbbak közül

Alcor Gear és Race - kettő az olcsóbbak közül

Amikor egy partner azzal hív fel, hogy adna navigációs berendezést tesztelésre, általában elég hamar lezárjuk a beszélgetést. Mert jelzem, hogy tucatszám vannak szinte ugyanolyan képességű gépek a piacon, ha nem tud valami extrát a kütyü, akkor ne erőltessük, nekünk sem izgalmas, az olvasó sem rajong érte. Az Infopatika illetékese elővett azonban egy olyan fegyvert, amire nem készültem: a két Alcor PNA-t olyan szoftverrel hozták el nekünk, amilyet még nem volt alkalmunk próbálgatni. Nem mellesleg azzal is érveltek, hogy mennyire olcsóak a gépek, de ettől már ritkán szökik könny a szemembe.

Alcor Meet XL GPS

Alcor Meet XL GPS

Miután a jó öreg Yakumo Delta 300 GPS-emet elvitte a cica a kesztyűtartóból új navigátor után néztem. Nem töprengtem rajta sokat, a csöppnyi kijelzősök gyorsan kiestek a játékból, a nagyon drágák szintén. Maradt néhány dobogós, majd megnéztem mindnek a gyártója által fenntartott support oldalt és nyert az Alcor.

Alcor Path 4,8-os GPS navigációs készülék

Alcor Path 4,8-os GPS navigációs készülék

Navigáció -SIRF Atlas IV AT840 500MHz - Windows CE 6.0 Core operációs rendszer - nagy pontosságú AtlasIV. GPS vevő - beépített GPS antenna - Micro SD (Tflash) kártyaolvasó navigációs szoftver fogadásához

Alcordigital

Alcordigital

A Meet XL minden hájjal megkent felső-közép kategóriás GPS készülék. Kiváló képminőségű, 11 cm átmérőjű TFT LCD érintő képernyőjén jól láthatók a térkép részletek és élvezetes a videózás. Formaterve a kisebbik családtaghoz (Meet) hasonlóan elegáns, letisztult vonalú. Vékony házának köszönhetően könnyen zsebre is tehetjük.

Androidos PNA

Androidos PNA

Az elmúlt években forgalomba került PDA-k, illetve PNA-k közös vonása volt, hogy szinte az összes készüléken a Microsoft-féle jó öreg Windows CE operációs rendszer teljesített szolgálatot. A windowsos alapok a régi PDA-kon még jól láthatóak voltak (Start menü, stb.), a még napjainkban is szép számban kapható PNA-k esetében viszont már csak rejtett módon, a gyártók saját felhasználói felülete mögé bújva vannak jelen.

Apród - Navon

Apród - Navon

Az apródon még a Pda készülékeket is megtalálod! Minden informatikai eszközt, így gps és egyéb navigációs készülékeket is kereshetsz nálunk! Keress megyédben, vedd fel a kapcsolatot az eladóval és vidd véghez vásárlásaidat a lehető leggyorsabban! Tervezz hosszútávra és hozz létre profilt, ahol hirdetéseidet és üzeneteidet kényelmesen kezelheted! Sikeres üzletkötéseket kívánunk!

Hirdetés
Árukereső

Árukereső

Az Árukereső, Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldala, egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat. Amennyiben Ön egy webshopot üzemeltet és termékei még nem jelentek meg az oldalon, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégáink segítségével gyorsan és hatékonyan megjelenítheti termékeit Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldalán.

ASUS

ASUS

ASUS is a leading company driven by innovation and commitment to quality for products that include notebooks, netbooks, motherboards, graphics cards, displays, desktop PCs, servers, wireless solutions, mobile phones and networking devices. ASUS ranks among BusinessWeek's InfoTech 100 for 12 consecutive years

ASUS P535, MIO A501

ASUS P535, MIO A501

Mindkét eszköz egészen egyszerűen használható. A telefon funkció természetesen nem okozott semmilyen meglepetést. Navigáció, zene és videó - lejátszás, naptár, Word, Excel valamint a pda-k testre szabása egészen kézenfekvő, semmi szembeötlő hibát nem találtam. Eddig a wifi-t és a működés sebességét leszámítva holtverseny.

Autósajándék - Alcor

Autósajándék - Alcor

Hosszú piackutatás és igényfelmérés előzte meg az autosajandek.hu létrehozását. Célunk azon vevőrétegek igényeinek kielégítése, akik kényelmesen, gyorsan, és kedvező áron szeretnének autókkal kapcsolatos kiegészítőket, butiktermékeket, ajándéktárgyakat vásárolni. Tapasztalataink szerint ezekre a termékekre az autószalonok gyakran nem fordítanak kellő figyelmet, a katalógusok elavultak, a bemutató állványokon évek óta porosodnak a termékek.

Bestmark

Bestmark

Webáruház - Otthoni és hordozható számítógépek, alkatrészeik, navigációk, okostelefonok, kamerák, fényképezőgépek, akkumulátorok, töltők, táskák, szórakoztató és háztartási cikkek is megtalálhatóak áruházunkban.

BluePanther n4410BT - nem párduc ez, bika!

BluePanther n4410BT - nem párduc ez, bika!

A BluePanther PNA készüléke már 100 m-ről nézve is felhívja magára a figyelmet, bűnös helypazarlásával. Ugyanis legalább 6 darab Garmin nüvi 200-asnak elfoglalja a helyét! Aztán negatívumból nem lesz már sok.

BluePanther Opal PNA

BluePanther Opal PNA

Cégünk, a JTC, összeszokott, dinamikusan fejlődő csapat a hazai pályán. Alakulásunk, vagyis 1991 óta folyamatosan jelen vagyunk a magyar számítástechnikai piacon. Számítástechnikai alkatrészek nagykereskedelmével és Sony szórakoztató elektronikai eszközök forgalmazásával foglalkozunk. Tevékenységi körünkből adódóan partnereink számítástechnikai viszonteladók, számítógép-forgalmazók és -építők. Legfontosabb célkitűzésünk elérni azt, hogy üzleti partnereink megbízható, stabil háttérként számítsanak ránk. Számunkra az az igazi értékmérő, ha vásárlóink stabil beszerzési forrásnak tartanak minket, ha tökéletesen elégedettek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Téged is várunk egy találkozóra!

Bluepanther PNA-k

Bluepanther PNA-k

Bluepanther webáruház Navigációs készülékek, és további számítástechnikai berendezések teljes tárháza. A Classic Star Kft. minőségi kiszolgálással, és hatalmas árukészlettel kínálja Önöknek berendezéseit.

Tuti menü