Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blue panther képes leírás - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu
részletek »

Blue panther - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pna.tlap.hu » Blue panther
Keresés
Találatok száma - 7 db
BluePanther n4410BT - nem párduc ez, bika!

BluePanther n4410BT - nem párduc ez, bika!

A BluePanther PNA készüléke már 100 m-ről nézve is felhívja magára a figyelmet, bűnös helypazarlásával. Ugyanis legalább 6 darab Garmin nüvi 200-asnak elfoglalja a helyét! Aztán negatívumból nem lesz már sok.

BluePanther Opal PNA

BluePanther Opal PNA

Cégünk, a JTC, összeszokott, dinamikusan fejlődő csapat a hazai pályán. Alakulásunk, vagyis 1991 óta folyamatosan jelen vagyunk a magyar számítástechnikai piacon. Számítástechnikai alkatrészek nagykereskedelmével és Sony szórakoztató elektronikai eszközök forgalmazásával foglalkozunk. Tevékenységi körünkből adódóan partnereink számítástechnikai viszonteladók, számítógép-forgalmazók és -építők. Legfontosabb célkitűzésünk elérni azt, hogy üzleti partnereink megbízható, stabil háttérként számítsanak ránk. Számunkra az az igazi értékmérő, ha vásárlóink stabil beszerzési forrásnak tartanak minket, ha tökéletesen elégedettek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Téged is várunk egy találkozóra!

Icity

Icity

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy egyes kiegészítő termékeknél (pl. autós és hálózati töltők, PDA ceruzák, adapterek, stb.) a feltöltött képek - mint illusztrációk - eltérhetnek a szállított termék képétől - akkor is, ha ez az adott termék leírásában nincs külön jelezve.

Mobil bazár - BluePanther

Mobil bazár - BluePanther

Mobiltelefon, navi, PDA, PNA, laptop adás, vétel csere. Tőltők, adatkábelek, elő-hátlapok, bőrtokok, akkumulátorok, memóriakártyák, headszettek, kihangosítok, bluetooth-ok és kiegészítők forgalmazása. Mobiltelefonok, navik, PDA-k, PNA-k gyors-szervízelése, szoftverfrissítések, garanciás javítások gyári termékek 24 órán bellüli beszerzése

Olcsó áruk

Olcsó áruk

Az olcsó áruk oldalán interneten elérhető termékek és szolgáltatások kereshetők. A keresett termékek ár szerint növekvő sorrendben jelennek meg a találati listában és egy adott termékre kattintva közvetlenül a forgalmazó cég érhető el. A legjobb PNA készülékek nálunk érhetők el!

Profik lettek a BluePanther PNA-k

Profik lettek a BluePanther PNA-k

A Topaz Pro motorját a korábbi Topaz modell Samsung processzoráról a SiRF Atlas V 32 bites risc processzorra cserélte a gyártó, az órajel a Samsunghoz képest viszont nem változott, 533 MHz maradt. Az új processzor szolgálatában a duplájára növelt, összesen 4 GB nand flash memória áll, a DDR2 ram maradt 128 MB. Az operációs rendszer verziószáma is egy egész számot ugrott, Microsoft Windows CE 6.0 fut a Pro-n.

Shopmánia

Shopmánia

Bluepanther navigációs készülékek már akár 14 ezer forinttól! Ingyenes kiszállítási lehetőség! Hatalmas navigációs készülék választék! Válasszon választott készülékéhez akár teljes Európa térképet! Nézzen szét webáruházunkban!

Tuti menü