Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Navon képes leírás - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu
részletek »

Navon - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pna.tlap.hu » Navon
Keresés
Találatok száma - 6 db
A NAVON GPS navigációs készülékek

A NAVON GPS navigációs készülékek

Vásároltam egy GPS navigációs eszközt, úgynevezett PNA-t (Portable Navigation Assistant). Égető szükségem ugyan nem volt rá, viszont a műszaki kíváncsiság nagy úr, különösen, ha az viszonylag olcsón kielégíthető. És valóban: a PNA-k ára, köszönhetően a nagy tömegű gyártásnak, ma már megfizethető, nem luxus.

Apród - Navon

Apród - Navon

Az apródon még a Pda készülékeket is megtalálod! Minden informatikai eszközt, így gps és egyéb navigációs készülékeket is kereshetsz nálunk! Keress megyédben, vedd fel a kapcsolatot az eladóval és vidd véghez vásárlásaidat a lehető leggyorsabban! Tervezz hosszútávra és hozz létre profilt, ahol hirdetéseidet és üzeneteidet kényelmesen kezelheted! Sikeres üzletkötéseket kívánunk!

E-bolt - Navon termékek

E-bolt - Navon termékek

Az autóba szerelhető navigációs készülékek piaca kissé visszaesett, ami arra vezethető vissza, hogy az elmúlt években szinte mindenki vett már ilyen berendezést, aki akart, másfelől pedig az okostelefonok térhódításával sokan inkább azzal az eszközzel oldják meg az eseti navigálást, ami amúgy is kéznél van. Mindezek mellett pedig a gyári, autóba épített navigációs berendezések sem csak a luxuskategória kiváltásgai ma már, úgyhogy bár PNA még mindig van, s egy ideig lesz is, a korábbi boom ma már átment stagnálásba.

Karácsonyra teljes a NAVON-család!

Karácsonyra teljes a NAVON-család!

Ez az egyszerűen kezelhető, minden fontos funkciót tartalmazó tábla PC. Segít összetartani a dolgokat akkor is, ha távol vagy az irodától. Ugyanakkor társad abban is, ha épp az irodában vagy otthon támad kedved a kikapcsolódásra.

Navi Gyurci

Navi Gyurci

Már kapható az új Navon, amely az első, az iGO primoval megjelentetett készülékek sorában. A, már az üzletekben is kapható Navon N480, 4,3-os kijelzővel és 43! ország térképél került a boltokba. A készülékre a legfrissebb térképgarancia érvényes (vásárlás után ingyenesen frissíthető), megjeleníti a táblainformációkat, és először a világon magyar nyelvű text-to-speech van rajta, azaz magyarul felolvassa az utcaneveket navigálás közben!

Pda plus - Navon

Pda plus - Navon

'Five years 5th generation' Mivel a héten egy Navon N670-es PNA készüléket tesztelek, ennek kapcsán megosztanám előre az első tapasztalataim és az első meglepetéseim! Kicsit furcsa ez a szlogen. Öt év? Emlékeim szerint az első Navon PNA készülékek 2008 július-augusztusában tűntek fel. Ez ha jól számolom 3 éve volt. A szlogen biztos jól hangzik, de? De lépek tovább, a blogom címe pedig azért lett Navon N670 szétszedve, mert tesztelem ezt a Navon N670-es GPS készüléket, amit nem tudom, hogy hanyadik generáció, de amelynek hirdetésében ez szerepel:

Tuti menü