Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Navigon képes leírás - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu
részletek »

Navigon - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pna.tlap.hu » Navigon
Keresés
Találatok száma - 4 db
Navigon

Navigon

A Navigon AG világviszonylatban is a vezető navigációs rendszereket forgalmazó vállalatok közé tartozik. Ismerje meg vállalatunkat minden oldalról. Ezenkívül GPS-szoftvermegoldásokat is kínálunk neves szórakoztatóelektronikai gyártók számára, továbbá kiemelkedően rugalmas, professzionális navigációs megoldásokat a gépkocsigyártók eredeti alkatrészpiacára és piacára. Itt mindent megtudhat a Navigon-ról.

Navigon navigációs készülékek

Navigon navigációs készülékek

A Navigont 1991-ben alapították Németországban, s az eltelt idő alatt a világ egyik vezető navigációs megoldásokat szállító cégévé vált. Talán Magyarországon még nem annyira ismert a márka, azonban Európa nyugati felén komoly hírnévre tettek szert minőségi termékeinek és szoftvereinek köszönhetően.

Navigon szerviz

Navigon szerviz

PNA típushibák ROM frissítés, kijelző csere, érintőképernyő csere, hangszóró csere, mikrofon csere, memóriabővítés, csatlakozó csere, töltő csatlakó csere, ázott készülékek teljes körű javítása, gps antenna csere, eprom írás, szoftver frissítés, nem bekapcsolható készülék újra beindítása

PDA store - Navigon

PDA store - Navigon

A Navigon készülékek több okból is bizonyulnak jó választásnak végfelhasználói szempontból. Talán a legfontosabb, hogy a Navigon 1991 óta gyártja a konzumer kategóriájú navigációs szoftvereket és készülékeket. A mögöttük álló két évtizedes tapasztalat garantálja, hogy a lehető legkifinomultabb navigációs eszközt vásároltuk meg, ami a piacon kapható.

Tuti menü