Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mio képes leírás - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu
részletek »

Mio - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pna.tlap.hu » Mio
Keresés
Találatok száma - 7 db
ASUS P535, MIO A501

ASUS P535, MIO A501

Mindkét eszköz egészen egyszerűen használható. A telefon funkció természetesen nem okozott semmilyen meglepetést. Navigáció, zene és videó - lejátszás, naptár, Word, Excel valamint a pda-k testre szabása egészen kézenfekvő, semmi szembeötlő hibát nem találtam. Eddig a wifi-t és a működés sebességét leszámítva holtverseny.

Mio A201 Digiwalker

Mio A201 Digiwalker

Ha nyaralás, akkor utazás, és ha utazás, akkor térképvadászat. Persze a mai kor embere már digitális térképeket böngészget az interneten, esetleg ki is nyomtatja a megfelelően előkészített szelvényeket, melyek frissebbek, naprakészebbek és sokkal okosabbak a boltban kapható változatoknál. Ha pedig egy kicsit hajlamos mélyebben nyúlni a pénztárcába, akkor választhat egyet a piacon kapható több tucatnyi, beépített navigációs berendezéssel rendelkező tenyérgép közül.

Mio készülékek

Mio készülékek

Webáruházunk mobiltelefonok és azok tartozékainak széles választékát kínálja rugalmas árképzési és szállítási feltételek mellett minden ügyfelünk számára. Oldalunkon megtalálható a legújabb PNA GPS navigációs készülékek is, és a korábbi helymeghatározó eszközök legfontosabb tartozékai is. A Mio garantált minőséget jelent, válogassan legjobb Mio készülékeink közül!

Mio navigáció az apródon

Mio navigáció az apródon

Ingyenes apróhirdetések, hirdetések . Add fel hirdetésed egyszerűen és ingyenesen pár kattintással és a vevők találnak meg téged, vagy vásárolj a lakóhelyedhez közel! Mio navigációs készülékek legfrissebb hirdetései nálunk megtalálhatok! Nézz szét Te is!

Mio Spirit. Belülről.

Mio Spirit. Belülről.

A szoftver kinézete, és kezelése is teljesen más mint az eddig megszokott bármelyik szoftver. Jól néz ki, kézzel könnyen kezelhető és aránylag hamar kiismerhető. A nagy szines gombok, a feliratokkal egyértelműek, a főmenübe való visszatéréshez külön hardvergomb van.

Mitac Mio P350

Mitac Mio P350

A Mio bevezette a 168-as és A201-es navigátorok utódait, egyszerű és kompakt dizájnba préselve őket. A p350 és a p550 testvérpáros az integrált SiRFstar III Gp chipsettel és 400 Mhz-es villámgyors processzorral az eddigi legyorsabb útvonalkeresésre képes.

Műhold a földön (Mio C250)

Műhold a földön (Mio C250)

Mindig is imádtam böngészni a térképeket, töri órán a Töri atlaszt, földrajzon meg a Föci atlasz lapjait bújtam az iskolában is. Imádtam ugrálni a Világ különböző tájai között. Szóvalegy kicsit értek a térképhez, mégis ha egy nagyvárosba értem elveszettnek éreztem magam. Nem azért, mert nem találtam meg, hogy hol vagyok, vagy hogy merre kell menjek, hanem azért, mert ez időt, odafigyelést igényelt.

Tuti menü