Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Garmin képes leírás - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu
részletek »

Garmin - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pna.tlap.hu » Garmin
Keresés
Találatok száma - 13 db
Árukereső

Árukereső

Az Árukereső, Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldala, egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat. Amennyiben Ön egy webshopot üzemeltet és termékei még nem jelentek meg az oldalon, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Kollégáink segítségével gyorsan és hatékonyan megjelenítheti termékeit Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldalán.

Garmin készülékek

Garmin készülékek

A Garmin a világ vezető navigációs készülékgyártója. Leányvállalatain keresztül a Garmin Ltd. navigációs, kommunikációs és informatikai készülékek és berendezések tervezésével, gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik, amelyek túlnyomó részben a GPS-technológiát alkalmazzák.

Garmin Nüvi 2585 TV - TéVé?

Garmin Nüvi 2585 TV - TéVé?

Végre egy okos ötlet, egy okos házasság. Bár a válság kitörése előtt minden nemzetközi kiállításon ott voltunk és megtapsoltuk a Távol-keleti gyártók szépen világítói kütyüjeit. Ezekben a kétes megbízhatóságú tesztkészülékekben ott dübörgött a navigáció az MP3 lejátszó és videó megjelenítés lehetősége, és persze a digitális TV. Homlokunkra csaptunk, hogy mekkora ötlet. Mobil eszköz és TV-t lehet nézni rajta és, ha még a tolatókamera képe is megjelenne rajta... Óriási siker lesz! - Nem lett.

Garmin térképfrissítés

Garmin térképfrissítés

A Navi-Gate Kft. 1999 februárjában alakult, fő profilja már létrejöttekor a Garmin GPS-ek forgalmazása volt. Később a termékválaszték bővült, mivel a kft. felvette a kapcsolatot a kanadai Fugawi céggel, s megkezdte a népszerű térképszoftverek forgalmazását. Használja a Garmin térképfrissítőjét!

Garmin típusok, leírások

Garmin típusok, leírások

Garmin GPS eszközök. Az 1989-ben alapított amerikai Garmin a világ vezető, GPS készülékeket gyártó cége, több, mint 50 millió darab eladott eszközzel. A Garmin márkájú berendezések megtalálhatók légi járművekben, hajókon, autókban, motorokon és a túrázók közt egyaránt, így azoknak, akik minőségi, felhasználóbarát navigációs eszközre vágynak, a Garmin termékeket ajánljuk

Gps games - Garmin

Gps games - Garmin

A túra GPS-ek között az eTrex sorozat tagadhatatlanul egy alapértelmezett fogalom. A piacon 13 éve jelen lévő eTrex család tagjai folyamatosan változtak: színes kijelzőt, memóriakártya-foglalatot, egyre érzékenyebb vevőket kaptak. A készülékek háza alig változott, mindvégig maradt a klasszikus eTrex design, amit álmából felverve, sötétben kitapintva is felismert minden geokesser és techturista. Most igen komoly változás érte el az eTrex-eket: teljesen új házba költöztek, tudásuk a kornak megfelelően hízik, ráadásul elsőként szerepelhet a rendszerbeállítások között a 'GPS+Glonass' menüpont.

GPS shop - Garmin

GPS shop - Garmin

- Több, mint 10,7 millió km úthálózat utakkal, autóutakkal, autópályákkal, nemzetközi és helyi utakkal Európa szerte - Több, mint 6,6 millió Érdekes Pont (POI), melyben megtalálhatók éttermek, szállodák, üzemanyagtöltő állomások, kempingek, látványosságok, bevásárlóközpontok, boltok és egyéb helyek is - POI adatbázis bővült Svédországban, Dániában, Ukrajnába és Bosznia-Hercegovina területén. Jelentős bővült Albánia is. - Összesen több mint 1000 új Kereszteződés előnézet (Junction View) került be Lengyelország és a Cseh Köztársaság területén

Mobil ász

Mobil ász

Webáruházunk mobiltelefonok és azok tartozékainak széles választékát kínálja rugalmas árképzési és szállítási feltételek mellett minden ügyfelünk számára. Fő termékcsoportunk a kártyafüggetlen mobiltelefon készülékek és a több ezres nagyságrendet képviselő mobiltelefon tartozék, alkatrész paletta. A mobiltelefon termékkategórián túl elérhetővé tettük a legújabb PNA GPS navigációs készülékeket és a korábbi helymeghatározó eszközök legfontosabb tartozékait is.

Oregon 550 - Multinavigátor

Oregon 550 - Multinavigátor

A navigátor fotografikus memóriával - az Oregon 550 ötvözi a gumírozott, érintőkijelzős navigációt egy 3.2 megapixeles digitális fényképezőgéppel. Adjunk hozzá nagy érzékenységű GPS-t, barometrikus magasságmérőt, 3 irányú iránytűt és microSD kártyafoglalatot. Az eredmény? Egy többcélú készülék, mely a legnagyobb kalandokat is felejthetetlenebbé teszi.

Hirdetés
PTO  - Garmin készülékek

PTO - Garmin készülékek

Utazáshoz és egyben teszteléshez próbáltuk navigációt szerezni, de nem is volt olyan könnyű... Végül a Navi-Gate Kft.-től érkezett a mentőcsomag (amit ezúton is köszönünk) és egy GARMIN nüvi 3490LMT-vel vághattunk neki Madeira égbetörő csúcsainak, 25%-os lejtőinenk, hajtűkanyarokkal és alagutakkal tarkított szerpentinjeinek.

Sebességmérő kamerák

Sebességmérő kamerák

Szeretné, ha GARMIN készüléke jelezné a fix telepítésű sebességmérő kamerákat? Ha igen, akkor a következőket kell tennie: 1. Töltse le a traffipaxok.gpi fájlt! 2. Csatlakoztassa a készüléket, vagy a térképet tartalmazó SD kártyát a számítógéphez! 3. Másolja fel a traffipaxok.gpi fájlt a készülék (vagy SD kártya) Garmin/POI könyvtárába! 4. Bekapcsolás után a készülék telepíteni fogja az adatbázist, mely utána azonnal használható.

Tényleg a Garmin a legjobban látható?

Tényleg a Garmin a legjobban látható?

Már régen foglalkoztat a kérdés, hogy egyes PNA készülékek miért láthatóak rosszabbul a napon, mint kellene. Most hbk barátom elkészítette a nagy fényerő tesztet. Rengeteg PNA fordult meg a kezemben az elmúlt évek során, és mindíg úgy tűnt, hogy a Garmin messze a legjobban látható az öszes közül.

Zerge info - GPS üzlet

Zerge info - GPS üzlet

Garmin készülékeket lehet szoftveresen updatelni, azaz a benne lévő szoftvert frissíteni. Ezáltal a készülék megbízhatóbb, pontosabb lesz. Érdemes évente 2-3 alkalommal megejteni ezt az egyszerű frissítést. Ehhez adok egy kis segítséget. WebUpdater egy ingyenes GARMIN gyári alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy frissíti a készülék szoftverét. Egyszer kell letölteni ezt a kis alkalmazást, mely lefuttatása pár perc és a számítógéphez kapcsolt bármilyen Garmin készülék szoftverét frissíti.

Tuti menü