Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alcor képes leírás - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu
részletek »

Alcor - Pna - Portable Navigation Assistant.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pna.tlap.hu » Alcor
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alcor Gear és Race - kettő az olcsóbbak közül

Alcor Gear és Race - kettő az olcsóbbak közül

Amikor egy partner azzal hív fel, hogy adna navigációs berendezést tesztelésre, általában elég hamar lezárjuk a beszélgetést. Mert jelzem, hogy tucatszám vannak szinte ugyanolyan képességű gépek a piacon, ha nem tud valami extrát a kütyü, akkor ne erőltessük, nekünk sem izgalmas, az olvasó sem rajong érte. Az Infopatika illetékese elővett azonban egy olyan fegyvert, amire nem készültem: a két Alcor PNA-t olyan szoftverrel hozták el nekünk, amilyet még nem volt alkalmunk próbálgatni. Nem mellesleg azzal is érveltek, hogy mennyire olcsóak a gépek, de ettől már ritkán szökik könny a szemembe.

Alcor Meet XL GPS

Alcor Meet XL GPS

Miután a jó öreg Yakumo Delta 300 GPS-emet elvitte a cica a kesztyűtartóból új navigátor után néztem. Nem töprengtem rajta sokat, a csöppnyi kijelzősök gyorsan kiestek a játékból, a nagyon drágák szintén. Maradt néhány dobogós, majd megnéztem mindnek a gyártója által fenntartott support oldalt és nyert az Alcor.

Alcor Path 4,8-os GPS navigációs készülék

Alcor Path 4,8-os GPS navigációs készülék

Navigáció -SIRF Atlas IV AT840 500MHz - Windows CE 6.0 Core operációs rendszer - nagy pontosságú AtlasIV. GPS vevő - beépített GPS antenna - Micro SD (Tflash) kártyaolvasó navigációs szoftver fogadásához

Alcordigital

Alcordigital

A Meet XL minden hájjal megkent felső-közép kategóriás GPS készülék. Kiváló képminőségű, 11 cm átmérőjű TFT LCD érintő képernyőjén jól láthatók a térkép részletek és élvezetes a videózás. Formaterve a kisebbik családtaghoz (Meet) hasonlóan elegáns, letisztult vonalú. Vékony házának köszönhetően könnyen zsebre is tehetjük.

Autósajándék - Alcor

Autósajándék - Alcor

Hosszú piackutatás és igényfelmérés előzte meg az autosajandek.hu létrehozását. Célunk azon vevőrétegek igényeinek kielégítése, akik kényelmesen, gyorsan, és kedvező áron szeretnének autókkal kapcsolatos kiegészítőket, butiktermékeket, ajándéktárgyakat vásárolni. Tapasztalataink szerint ezekre a termékekre az autószalonok gyakran nem fordítanak kellő figyelmet, a katalógusok elavultak, a bemutató állványokon évek óta porosodnak a termékek.

PNA Alcor Gear

PNA Alcor Gear

GPS típusa Autós Belső memória 4096 MB Kártyaolvasó Van Processzor órajel 500 MHz FM transzmitter Nem TMC vevő Nem Kijelző Kijelző típusa Érintőképernyős Kijelző mérete 4.3. Aktuális Alcor pna ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!

Tuti menü